Unul dintre cele mai folosite site-uri pentru seriale online a dispărut


Unul dintre cele mai mari site-uri de file hosting, folosit de marea majoritate a site-urilor de filme și seriale piratate, videomega.tv, a dispărut subit de pe internet.

Dispariția site-ului lasă în urmă o mulțime de uploaderi nemulțumiți de faptul că au șanse aproape de zero să-și primească banii cuveniți.

Videomega a fost înființat în 2012 și a reușit să devină popular în scurt timp, ajungând rapid în topul 500 Alexa, și reușind să devanseze site-uri rivale precum 4Shared sau Uploaded, potrivit The Next Web, citat de playtech.ro.

La fel ca majoritatea site-urilor de acest tip, Videomega oferea un program de afiliere pentru cei ce încărcau conținut pe site. Deși nu era singurul serviciu de acest fel, Videomega a devenit preferat pentru că trata cu foarte mare lejeritate problemele de drepturi de autor față de conținutul încărcat pe site. Astfel, site-uri terțe încărcau conținut pe Videomega și plasau link-uri pe propriul domeniu pentru a genera vizualizări și implicit, comisioane.

Cei care încărcau conținut pe această platforme primeau sume începând de la 50 de dolari până la ordinul miilor de dolari.

Multe site-uri de seriale și filme piratate, ce pot fi vizionate online, foloseau această platformă.

Comentarii Facebook