Un spion dezvăluie că Hitler şi-a înscenat sinuciderea şi s-a ascuns în Tenerife

 

Fostul agent CIA Bob Baer susține că dovezile pe care le-a adunat demonstrează că Hitler și-a înscenat sinuciderea și a plecat în Tenerife.

 

Baer împreună cu o echipă de experți au analizat documentele clasificate ale FBI și au tras această concluzie. 

 

Baer, specialist în spionaj și contraspionaj, a analizat 700 de pagini de informații declasificate și a descoperit un document care arată că armata americană nu a găsit cadavrul Fuhrer-ului și că nu a existat niciodată dovada morții lui Adolf Hitler, relatează luni 7sur7.be.

 

Bob Baer ar avea dovezi că Hitler și iubita sa, Eva Braun, și-au înscenat moartea în buncăr la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial și au plecat cu un submarin în Tenerife, iar apoi în Argentina, scrie și The Mirror.

 

Versiunea pe care ne-o furnizează guvernul este o minciună. Dacă ne bazăm pe arhivele FBI, ar trebui să se deschidă o anchetă. Suntem gata să analizăm istoria și acest dosar trebuie aprofundat”, adaugă fostul agent CIA.

 

Chiar și filmul documentar ”Hunting Hitler”, difuzat de History Channel, sublinează că nu a existat niciun martor la sinuciderea lui Hitler în buncăr.

Comentarii Facebook