Un român mort și alți patru răniți într-un accident în Ungaria FOTO



Cinci români au fost implicați, sâmbătă, într-un accident rutier ăn ungaria. În urma incidentului una dintre persoane a murit, iar celelalte patru au fost rănite.

Potrivit unui comunicat al MAI, citat de Agerpres, din dispoziția viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, atașatul de afaceri interne al MAI în Ungaria și o echipă consulară de la Consulatul din Gyula s-au deplasat la unitatea medicală unde au fost internați cei patru cetățeni români, răniți în accidentul produs pe autostrada M3 din Ungaria, în jurul orei 14,35 (ora României).

Conform datelor furnizate de reprezentanții autorităților ungare, în accidentul rutier au fost implicați cinci cetățeni români, dintre care o persoană a decedat și alte patru au fost rănite. Una dintre persoanele rănite a fost transportată cu un elicopter la Spitalul Județean Miskolc, fiind într-o stare critică.

Din motive necunoscute momentan, autoturismul în care aceștia se aflau a rupt parapetul despărțitor, intrând pe sensul opus de mers și s-a rostogolit în afara părții carosabile.

 

FOTO origo.hu

 

Comentarii Facebook