Un restaurant din Marea Britanie a creat cel mai scump cocktail din lume. Costă 11.500 de euro



Un restaurant din londra a creat cel mai scump cocktail din lume, vândut la prețul de 11.500 de euro. Băutura este dedicată actriței și cântăreței Grace Jones.

Restaurantul Gigi, din cartierul londonez Mayfair, a lansat cocktailul în prezenţa actriţei şi cântăreţei de origine jamaicană Grace Jones, în vârstă de 66 de ani, care a venit la evenimentul organizat vineri seară însoţită de artistul britanic Boy George, potrivit independent.co.uk, citat de Mediafax.

"The Gigi", cum este numită băutura, este o reinterpretare a cocktailului din şampanie preferat de clienţii bogaţi din Mayfair, folosind un amestec de produse alcoolice de renume şi foarte scumpe, arome amare şi zahăr, peste care se adaugă fâşii de foiţe de aur.

Potrivit reprezentanţilor restaurantului, preţul uriaş al băuturii include costurile pentru fiecare sticlă de alcool folosită, cantitatea fiind suficientă pentru 12 pahare de băutură.

Modelul, actriţa şi cântăreaţa jamaicană Grace Jones, în vârstă de 66 de ani, şi-a început cariera lucrând ca model pentru case celebre precum Yves St. Laurent şi Kenzo Takada şi pozând pentru reviste de renume - Elle, Vogue şi Stern.

Comentarii Facebook