Un puști de 18 ani a fost UCIS după meciul Dinamo-Steaua. A murit după ce a primit o sticlă în cap



Derby-ul Dinamo-Steaua, disputat în 21 august, a fost unul de-a dreptul sângeros pentru suporterii echipelor bucureștene, care s-au încăierat după finalul meciului, terminat cu scorul 1-1.

În timp ce se îndrepta spre casă alături de un prieten, un băiat de 18 ani a fost lovit cu o sticlă în cap după ce a vrut să despartă niste tineri care se băteau. Tânărul a intrat în comă, iar miercuri a decedat la spital.

Noi am plecat de la stadion imediat după meci. Nu aveam însemne cu Dinamo, deoarece știam că este periculos, dar în fața noastră se afla un tînăr care avea în mînă un fular al ”cîinilor”. La un moment dat, cînd ne aflam în zona „Potcoava”, pe bulevardul Nicolae Grigorescu, băiatul care se afla în fața noastră a fost abordat de un tip. Au discutat puțin, după care fanul dinamovist a început să fie lovit.
Noi am alergat să-l ajutăm, l-am împins pe cel care l-a atacat pe dinamovist și am vrut să fugim, dar când m-am uitat după Adi, am văzut că era plin de sânge, căzut pe stradă. Nu îl lovise vreo mașină, băiatul pe care l-am salvat mi-a zis că a văzut cum prietenul meu a fost lovit cu o sticlă de cineva. Am mers și l-am luat pe Adrian, din stradă, după care am sunat la Salvare și la Poliție.

După ce am ajuns la spital, băiatul pe care l-am salvat mi-a povestit că agresorul l-a întrebat de ce umblă cu fularul cu Dinamo pe stradă și dacă nu consideră că e periculos. Eu cred că agresorii au fost steliști, pentru că ne-au amenințat pe rețelele de socializare înaintea jocului”, a spus prietenul tânărului, potrivit Fanatik.ro.

Polițiștii au început cercetările pentru a-i prinde pe vinovați.

Tânărul a fost lovit în urma unui conflict ce a avut loc în seara zilei de 21 august fiind ulterior internat la un spital de urgenţă, unde s-a intervenit chirurgical şi unde, în cursul zile de 24 august a fost înregistrat decesul. Trupul neinsufleţit a fost ridicat şi dus la IML, în vederea efecturării necorpsiei. Au fost efectuate audieri şi investigaţii urmând ca şi alte persoane să fie audiat în acest caz în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs agresiunea şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, faptă prevăzută şi pedepsită de art 188 cod Penal„, se arată în comunicatul emis de IGPR.

Comentarii Facebook