Un nou atac asupra polițiștior, în România. O mașină de Poliție a fost avariată, iar agresorii au fost răniți și arestați



Un nou atac asupra polițiștilor a avut loc în România, de această dată în Iași, unde o mașină de poliție a fost avariată, în urma unei bătăi între două clanuri de romi.

Incidentul a fost raportat vineri seară, printr-un telefon la 112, în care se solicitau întăriri ale forțleor de poliție în zona comunei iețene Deleni. Doi polițiști au fost atacați cu brutalitate lângă un bar din localitate, s-au retras din calea scandalagiilor aflați sub influența alcoolului, iar aceștia și-au vărsat nervii pe mașina oamenilor legii, scrie bzi.ro

Pentru a aplana conflictul, au fost chemați de acasă inclusiv polițiști care nu erau de serviciu, dar și o ambulanță și o echipă de prim-ajutor SMURD, pentru că agresorii s-au rănit la mâini când au spart geamurile mașinii de poliție.

Atacatorul principal a fost transportat la spitalul din Hârlău, după care a fost adus la secția de poliție și se va alege, cel mai probabil, cu dosar penal pentru distrugere și alte violențe.





Comentarii Facebook