Un medic le-a făcut maimuțe pe femeile gravide care vor condiții umane în spitale

 

O femeie din Focșani a trimis o adresă Spitalului Județean din localitate pentru a afla ce condiții vor fi în spital pentru ea și copilul ei. 

 

Raluca Simion a trimis cererea în baza legii accesului la informațiile de interes public, iar cazul a fost relatat în presa locală. 

 

Spitalul nu a răspuns, dar medicul rezident Iulian Mihăilă de la Spitalul Județean din Galați a intervenit pe Facebook și le-a șăcat pe mame cu repșlici de genul ”Poți să naști stând în cap” sau ”Cum îți sună fofoloancă cu puroi?”.

 

Pe o pacientă, doctorul Iulian Mihăilă o numește ”ignorantă mică” și scrie că ”99% dintre români habar n-au pe ce planetă trăiesc. Habar n-au de legislație. Habar n-au nimic”. 

 

”Habar n-ai despre ce vorbești. Nașterea naturală implică dureri. Negestionabile așa cum bănuiești tu. Dacă nu te poți împăca cu ideea asta mai bine nu fă copii”, i-a scris unei paciente care întreba despre durerile de la naștere.

 

”Și da, bea și mănâncă, să ai ce voma în momentul în care începi să împingi. Pentru că exact asta lipsea, tu vomitând în timp ce naști”, a mai spus acesta.

 

Doctorul Iulian Mihăilă le-a răspuns mămicilor care îl criticau cu o fotografie în care apărea o maimuță care strigă, iar în spate sunt alte primate. 

 

Comentarii Facebook