Un deputat PSD s-a ales cu dosar penal. E acuzat că a lovit cu mașina doi protestatari



Un deputat PSD este cercetat penal după ce ar fi lovit doi protestatari #Rezist, miercuri seară.

Ioan Terea a fost acuzat de doi manifestanţi că a dat cu maşina peste ei când a vrut să plece, miercuri seara, de la Parlament. Social-democratul a susţinut, însă, că nu a fost lăsat să treacă de cei doi. Cu toții au fost audiați noaptea trecută la secția de poliție, potrivit realitatea.net.

"Dacă nu fac eu plângere penală, fac ei împotriva mea. Eu ce s-a întâmplat am povestit la celelalte posturi TV, se poate dovedi cu martori ce s-a întâmplat, că s-au aruncat pe capota maşinii.

Nu fac nicio plângere penală, ci o interpelare către Parlament: legea trebuie aplicată pentru toată lumea la fel, deputaţi sau protestatari, iar Poliţia şi Jandarmeria trebuie să ia măsuri ferme.

(...) N-am făcut nimic. Eu dacă aprindeam telefonul, ca cei de la USR, aplaudau... atunci nu mai aveam probleme cu ei", a explicat deputatul PSD de Sibiu Ioan Terea, la Realitatea TV.

Dosarul deschis pe numele deputatului va fi trimis Parchetului General. Infracţiunea de lovire şi alte violenţe este pedepsită cu închisoare de la 9 luni la 3 ani, în funcţie de câte zile de îngrijiri medicale vor avea nevoie cei doi protestatari.

Comentarii Facebook