National/International

Un deputat PSD s-a ales cu dosar penal. E acuzat că a lovit cu mașina doi protestatari

  

Un deputat PSD este cercetat penal după ce ar fi lovit doi protestatari #Rezist, miercuri seară.

Ioan Terea a fost acuzat de doi manifestanţi că a dat cu maşina peste ei când a vrut să plece, miercuri seara, de la Parlament. Social-democratul a susţinut, însă, că nu a fost lăsat să treacă de cei doi. Cu toții au fost audiați noaptea trecută la secția de poliție, potrivit realitatea.net.

"Dacă nu fac eu plângere penală, fac ei împotriva mea. Eu ce s-a întâmplat am povestit la celelalte posturi TV, se poate dovedi cu martori ce s-a întâmplat, că s-au aruncat pe capota maşinii.

Nu fac nicio plângere penală, ci o interpelare către Parlament: legea trebuie aplicată pentru toată lumea la fel, deputaţi sau protestatari, iar Poliţia şi Jandarmeria trebuie să ia măsuri ferme.

(...) N-am făcut nimic. Eu dacă aprindeam telefonul, ca cei de la USR, aplaudau... atunci nu mai aveam probleme cu ei", a explicat deputatul PSD de Sibiu Ioan Terea, la Realitatea TV.

Dosarul deschis pe numele deputatului va fi trimis Parchetului General. Infracţiunea de lovire şi alte violenţe este pedepsită cu închisoare de la 9 luni la 3 ani, în funcţie de câte zile de îngrijiri medicale vor avea nevoie cei doi protestatari.

7-12-2017, 11:00
47 vizualizări
1 comentarii
Adolf7-12-2017, 12:07
Când aleșii noștri - cei în care am avut încredere, i-am votat și i-am trimis în Parlament pentru a ne reprezenta interesele - se dedau la violențe împotriva poporului (lovituri cu mașina, injurii, deturnare de fonduri, fals în acte publice, minciuni etc., atunci poporul este îndreptățit să utilizeze ORICE metodă pentru a-i da jos de la putere.

Cele mai citite ştiri din National/International

175 vizualizări
23-2-2018, 15:01
E oficial! Poliţiştii au o normă de amenzi pe care trebuie să o realizeze» Vezi tot
142 vizualizări
22-2-2018, 13:15
Viața bate filmul: Un român și-a uitat nevasta într-o parcare în Ungaria. Și-a dat seama că lipsește doar după 300 km» Vezi tot
97 vizualizări
22-2-2018, 16:52
O nouă înșelătorie circulă pe Facebook. Vezi de ce trebuie să te ferești» Vezi tot
90 vizualizări
22-2-2018, 16:59
Un copil a rămas fără diniți la Therme. Procurorii au deschis un dosar» Vezi tot
64 vizualizări
23-2-2018, 10:43
Ce spune Kovesi, după ce ministrul Justiției a cerut revocarea sa: Voi răspunde tuturor afirmațiilor» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?