Un celebru cântăreț din România, dat în judecată pentru o postare pe Facebook


Cazul copilului ucis de maidanezi în București încă mai atrage atenția. Recent, părinții copilului l-au dat în judecată pe unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, Mihai Trăistariu.

O teorie conform căreia băiatul sfâșiat de maidanezi, Ionuț Anghelescu, este încă în viață a ajuns virală pe Facebook, iar cântărețul a distribuit o postare în care apare o fotografie a copilului pe contul său personal.

 



Mama copilului a a hotărât să depună plângere penală împotriva artistului.

"Noi am formulat mai multe plangeri, unele au fost depuse, altele urmeaza sa fie depuse. Sigur ca nu vom lasa lucrurile aşa. Nu avem cum sa le lasam asa. S-au folosit de fotografii cu ingerasul nostru ucis de caini, au inscenat ca traieste...", a declarat Felicia Anghel pentru ziarul RING.

Trăistariu s-a mai ales cu încă o plângere penală și din partea Anei Maita, presedintele Asociatiei "Mame pentru mame" si, totodata, mama baiatului care apare în fotografie alaturi de Ionut Anghel.

"L-am anuntat pe domnul Traistariu ca distribuie un material cu un minor fara acordul parintilor si s-a scuzat spunand ca doar a distribuit, nu a creat. Atunci i-am spus ca legea ii pedepseste si pe cei care distribuie, nu numai pe cei care creeaza", a declarat Ana Maita.

"Nu am facut decat sa dau un share la ce primesc de la altii pentru ca eu sunt iubitor de animale si de cand cu povestea cu Ionut, tot ce am primit cu cainii am dat mai departe. Cineva mi-a dat un articol care continea si poza, dar vad că cineva mi l-a sters sau s-a sters automat. Din cate stiu eu, la articolul ala am scris doar 'WOW, ce e asta'. Eu nu cred ca Ionut traieste, dar am distribuit ca mi s-a parut ca e cel putin ciudat", s-a apărat Mihai Traistariu.

Comentarii Facebook