Twitter închide conturile vedetelor rasiste. Cine este prima ”victimă”



Patforma de microblogging Twitter s-a confruntat cu probleme destul de mari în ultima perioadă, din cauza utilizatorilor care promovează mesajele extremiste și rasiste.

Astfel, după ce au pierdut ocazia de a fi cumpărați de Disney pentru că mai multe vedete s-au retras de pe rețeaua socială din cauza mesajelor agresive primite din partea unor utilizatori, Twitter a decis să ia măsuri, iar zilele trecute a încos primul cont verificat al unei vedete pe motiv că aceasta promova mesaje de extremă dreapta și trăda afinități naziste fără nici un fel de emoții.

Este vorba de Tila Tequila, o vedetă de origine vietnameză care a avut mai multe seriale de-a lungul anilor, precum A shot at love with Tila Tequila sau Surviving Nugent. A apărut în mai multe reality show-uri, inclusiv Celebrity Big Brother și a pozat pentru Playboy, Stuff sau Maxim. Tila, cu numele ei original Thien Thanh Thi Nguyen a mai trădat în trecut pasiunea ei pentru naziști și Hitler, dar nu prea a avut de suferit din acest motiv. Nici măcar în momentul în care a postat pe Twitter o poză cu o banderolă nazistă în fața lagărului de la Auschwitz, oficialii rețelei sociale nu au luat atitudine, scrie playtech.ro.

Totuși, acum Twitter a decis să o lase pe vedetă fără cont/

Comentarii Facebook