Tradiție ciudată în China. Nuntașii o trăgeau pe mireasă de chiloți, chiar de față cu soțul ei VIDEO



Cu toate că poporul chinez este cunoscut drept unul destul de conservator, aceștia au obiceiuri destul de neobișnuite pe care e efectuează la nunți.

Un asemenea obicei a fost filmat și a ajuns viral pe internet, după ce a fost postat pe site-ul Miaopai.

In imagini se vede cum mirele si mireasa stau in pat, imbracati doar in lenjerie intima rosie si acoperiti cu o pilota de aceeasi culoare. In cadru isi fac din senin aparitia doi barbati care incep sa o dezbrace pe tanara si sa traga de bretelele sutienului, chiar sub privirile stanjenite ale sotului sau. Omul le spune sa se opreasca, dar nu are prea mare succes. Reuseste insa acest lucru fata in momentul in care se aseaza pe marginea patului, cu spatele la ei, relateaza Daily Mail, citat de Pro TV.

Filmarea a strans peste 500.000 de vizualizari, iar multi dintre privitori au catalogat intreaga scena ca fiind vulgara.

Astfel de jocuri de nuntă sunt foarte populare în China, iar de obicei au loc acasă la miri, fiind puse la cale de prietenii apropiați. Unul dintre jocuri se numește ”găsește alunele”, iar invitații încep să caute alune în patul conjugal. Alunele simbolizează fertilitatea cuplului.

 

Comentarii Facebook