Top 5 fantezii sexuale ale femeilor


Viaţa sexuală poate fi condimentată de fanteziile tale sexuale, dar acestea nu pot fi întotdeauna puse în aplicare, din păcate.

E foarte posbil să ai fantezii pe care să nu le poţi împărtăşi nici măcar partenerului de dormitor. Iată câteva dintre cele mai întâlnite fantezii sexuale ale femeilor, potrivit sexologilor, conform sfatulparintilor.ro.

1. Sexul cu un coleg de serviciu

Această fantezie comună la ambele sexe, este totuşi mai des întâlnită la urmaşele Evei decât la bărbaţi. Potrivit lui Nancy Friday, autoare americană de cărţi despre sexualitatea femeii, în documentările sale, majoritatea femeilor aveau pe prima poziţie în topul fanteziilor, sexul cu un coleg de serviciu.

2. Sexul în grup

Această fantezie sexuală este destul de des întâlnită în rândul femeilor, mai mult decât cineva şi-ar putea închipui sau femeile şi-ar dori să o recunoască. Femeile se visează în centrul atenţiei, adulate de mai mulţi bărbaţi.

3. Victimă sau stăpână

Jocul de-a victima poate fi extrem de excitant pentru unele dintre femei. Şi este şi usor de pus în practică alături de partener. La fel de excitant este şi  fantezia dominării, în care femeia preia frâiele, deţine controlul şi îi ordonă partenerului să-i satisfacă toate dorinţele.

4. Plăcere totală

Femeile visează des să fie sărutate, mângâiate, linse din cap până în picioare, într-un preludiu prelungit care să le urce pe culmine extazului. O altă versiune a acestei fantezii este preludiul în cadă, cu masaj din cap până în picioare.

5. Sexul voyeuristic

Unele femei sunt excitate de ideea că cineva le priveşte făcând sex. De aici se dezvoltă şi alte fantezii precum sexul în public sau filmarea partidelor de sex.

Comentarii Facebook