Top 5 cele mai așteptate mașini în 2013 în România


Anul 2012 a fost unul de excepție în ceea ce privește lansarea de noi modele a marilor companii de automobile, iar 2013 nu pare să se lase mai prejos. Potrivit Ziarul Financiar, toate mărcile mari vor lansa noi modele pe piața europeană, cât și pe ceea locală, indiferent de scăderea vânzătilor de mașini.

Iată un top al celor mai așteptate mașini în România în anul 2013, realizat de publicația Zf.ro:

1. Dacia Duster facelift este probabil cel mai aşteptat nou model autohton ce va fi lansat în acest an. Cu toate că cei de la Dacia nu au oferit nicio informaţie oficială pe această temă, cel mai probabil vom vedea noul Duster prezentat în luna martie, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, la trei ani de când a fost lansat modelul.

2. Ford B-Max cu noi versiuni. Gama actuală a B-Max include doar motorizări cuplate la o cutie de viteze cu cinci trepte, dar începând cu acest an la Craiova vor fi produse şi modele cu transmisii cu şase trepte.

3. Skoda Octavia în a treia generaţie. Gama Skoda a beneficiat la finele anului trecut de îmbunătăţiri semnificative. Constructorul ceh a renunţat la modelul Octavia Tour, care reprezenta o continuare a generaţiei anterioare a Octavia şi a înlocuit modelul cu Rapid, un model aflat la limita dintre clasa mică şi cea compactă, în timp ce noua Octavia a crescut în dimensiuni şi se apropie de clasa medie.

4. Smart fortwo electric drive reprezintă noutatea anului în Europa în materie de automobile electrice şi care va fi lansată în acest an şi pe piaţa locală.

5. Renault Zoe alături de Twizy ZE Fluence ZE şi Kangoo ZE sunt principalele noutăţi ale constructorului francez în acest an. Toate reprezintă automobile electrice cu baterii ce se vor putea închiria, în timp ce costul de achiziţie va fi similar cu cel al unui automobil cu motor diesel.

Comentarii Facebook