Teoria conspirației în incendiul de la COLECTIV. Sunt mult mai mulți morți, dar se ascunde adevărul

 

Un jurnaloist cu experiență din România a dezvăluit că în incendiul de la clubul Colectiv ar fi mult mai mulți morți decât s-a spus inițial. 

 

Vreau sa scriu asta, aici, ca marturie pentru zilele ce vor veni: sint mult mai multi morti. Mult mai multi decit cifra oficiala comunicata azi, adica 31. Din prima seara au fost numarati 40, apoi mai multe surse spun ca ar fi fost vorba de 56-57 de cadavre. Numarul lor exact a fost si este ascuns in continuare opiniei publice. Nu vreau sa cadem in teorii conspirationiste, dar cel putin in operatiunea de "distribuire" a acestor morti pe zile si pe unitati spitalicesti s-a actionat dupa un plan.

 

S-au temut ca un numar prea mare al victimelor comunicat imediat dupa tragedie ar fi declansat o revolta teribila. Veti vedea in urmatoarele zile cum se va inmulti numarul celor decedati. Asta a si fost ideea cu distribuirea lor in cit mai multe unitati spitalicesti. De aici si povestea absolut necredibila cu Sectia de Arsi de la Floreasca, sectie care n-a fost deschisa nu pentru ca n-ar fi functionala, ci pentru ca nu era bine sa ajunga acolo toate victimele sau o buna parte din ele: s-ar fi aflat prea repede numarul celor decedati. S-a preferat, cum spuneam, nebunia cu impartirea pe cit mai multe spitale. Un rol special l-au jucat aici si probabil il mai joaca inca Spitalul Militar si cel al SRI. Asa se explica haosul cu listele continind numele celor spitalizati, disparitia actelor de identitate ale multora dintre cei ce au fost urcati in ambulante, aparitia misterioasa a unor cadavre la IML.

 

Vom mai afla multe despre ce s-a petrecut in acea noapte. Sau nu. Totul depinde acum de curajul celor care au fost martori directi: asistente, politisti, pompieri. Ei stiu detalii, dar se tem sa le rosteasca azi cu voce tare. Din fericire, sub rezerva anonimatului, unii dintre ei vorbesc cu jurnalistii si spun lucruri absolut terifiante, dezvaluind nu doar un haos teribil al actiunilor de salvare, dar si ordine ciudate primite de ambulantieri in repartizarea victimelor pe spitale. Eu sper ca in cele din urma sa aflam adevarul. Pentru ca in noaptea aceea tragica s-a mintit din nou foarte mult!”, a scris Robert Turcescu, pe Facebook. 

 

Turcescu a postat și un schimb de SMS -uri.

 

Comentarii Facebook