Starea Nației pleacă de la Digi 24. La ce televiziune pleacă Dragoș Pătraru

 

Starea Nației revine pe marile ecrane, dar emisiunea nu va mai putea fi urmărită la Digi 24.

 

Dragoș Pătraru a căzut la înțelegere cu conducerea editorială a TVR și revine la televiziunea publică.

 

Consiliul de Administrație al TVR va lua în discuție subiectul revenirii emisiunii la postul public în ședința de miercuri.

 

Starea Nației revine la TVR după un an și jumătate. În mai 2016, postul public difuza ultima emisiune Starea Nației, după doi ani de contract (Pătraru a apărut pe TVR, venind de la România TV, pe 1 septembrie 2014).

 

Mutarea de la Digi 24 a fost prefigurată încă din luna iunie, când Pătraru vorbea, chiar la Digi 24, de faptul că ”Nu ne despărțim însă de dumneavoastră, pentru că asta e, deja ne-am obișnuit, ne mutăm taraba în altă parte, dacă vom reuși să ne înțelegem cu acești oameni în privința încheierii contractului din care mai avem doi ani”, scrie paginademedia.ro

 

Pătraru a intrat în conflict cu șefii de la Digi 24. ”Presa care apără interese ale unor instituții și ale unor corporații e un nonsens. Presa nu poate avea în vedere decât binele oamenilor, sancționând derapajele - uneori inimaginabile - ale instituțiilor și ale corporațiilor. Motiv pentru care, deși mai avem doi ani de contract cu această instituție, cred că ne vom despărți aici”, a spus realizatorul la ultima lui emisiune, din 30 iunie.

Comentarii Facebook