Sinead O'Connor, postare disperată pe Facebook și cere ajutor: ”Nimeni nu-mi mai acordă atenţie”

 

Sinead O'Connor suferă încă din copilărie de tulburări bipolare, iar acum a postat pe contul său de Facebook un material video în care apare într-o stare extrem de proastă şi cere disperată ajutor.

 

Artista a avut câteva tentative de sinucidere, iar de doi ani locuieşte la New Jersey. Cel mai recent material video postat pe Facebook o arată epuizată, cu faţa scăldată în lacrimi. Cântăreaţa în vârstă de 50 de ani acuză faptul că ”nimeni nu-mi mai acordă atenţie”.

 

Copiii mei şi familia mea m-au vizitat la spital când eram internată la Terapie intensivă. Au plecat înainte să mă trezesc şi de atunci nu i-am mai văzut niciodată. De ce-mi faceţi asta? Am nevoie de voi. Am nevoie de dragostea voastră. Nu mai pot suporta ce mi se întâmplă”, declara cântăreaţa acum doi ani.

 

Pentru Sinead O'Connor, care provine dintr-o familie cu mari probleme – o mamă depresivă şi un tată alcoolic, care o maltrata – muzica a reprezentat singura supapă de salvare.

 

De la Nothing Compares 2U” piesă-cult compusă de Prince, re-aranjată şi relansată de Sinead O'Connor în 1990 şi până la cel mai recent material video postat pe Facebook se întinde un deşert de disperare, scrie Mediafax.

Comentarii Facebook