Si noul ministru interimar al Educatiei are greseli in CV


Noul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a scris in CV-ul de pe blog si in declaratia de avere numele academicianului inginer Anghel Saligny cu doi de "y".

Liviu Marian Pop, profesor si lider al Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant, ministru delegat pentru Dialog social si nominalizat interimar pentru portofoliul Educatiei dupa demisia ministrului Ioan Mang, acuzat de plagiat, a avut, in 2010, un venit de patru ori mai mare de la sindicat decat de la catedra de matematica a liceului la care preda.

"Comunicare si relationare - ascult activ, identific particularitatile individuale si de grup ale interlocutorilor, mediez si negociez conflicte, ma adaptez la situatii noi si neprevazute. Lucru in grup - am facut parte din diverse grupuri de lucru in proiecte educative la nivel judetean si national. Am dovedit pe parcursul carierei didactice profesionale comportament etic si respect fata de sine si colegi", a scris Pop in CV-ul de pe blogul personal.

Intre competente si aptitudini organizatorice, Pop mentioneaza negocierea conflictelor, "lectii deschise la nivelul comisiilor metodice", "referate la sesiuni interjudetene si nationale", "carti", dar si calitatea de membru in comisii de dialog social, comisii paritare, comisii de monitorizare si comisii de cercetare. Competentele si aptitudinile sale tehnice sunt confirmate de faptul ca detine European Computer Driver's License (ECDL), un document care atesta ca posesorul stie sa utilizeze un computer. in plus, Liviu Pop a mentionat la acest capitol faptul ca stie sa utilizeze "corespunzator" atat "aparatura xerocopiere" cat si scaner, scrie realitatea.net.

 

Boc dupa demisia ministrului Educatiei: Guvernul Ponta este cel mai corupt si incompetent

Comentarii Facebook