Sfatul halucinant al unei consultante în relații intime: ”Infidelitatea trebuie să existe într-o căsnicie”


Mărturiile Louisei Van der Velde, specialistă în relații intime, dar și mamă a doi copii, i-au uimit pe toți cei care i-au citit cartea. Van der Velde a acordat un interviu pentru The Sun unde a vorbit deschis despre viața ei sexuală.

Am ajuns la concluzia ca o casnicie este ca o gluma. Cred ca in contractul care leaga doi oameni ar trebui sa scrie ca infidelitatea este permisa. Numai asa un cuplu evita monotonia”, a declarat experta.

Femeia a recunoscut că trăiește mai multe povești amoroase în același timp.

Eu traiesc patru povesti de iubire. Fiecare partener este diferit. Sunt sincera cu ei si stiu ca nu le sunt fidela”, a mai spus femeia.
Specialista, care a scris chiar si o carte despre relatiile intime multiple, recunoaste ca are o viata sexuala implinita, informează Pro TV.

Primul ei iubit este un milionar din Dubai, cu care se intalneste de doua ori pe luna.

Ne-am cunoscut acum sase ani. Este un barbat bogat, puternic si sexy. Este un barbat caruia ii place aventura atunci cand vine vorba de sex. Ne vedem cam de doua ori pe luna. Se vede si cu alte femei si stie ca si eu am alte relatii. Dar asta nu ne deranjeaza”, a marturisit femeia pentru The Sun.

Cel de-al doilea iubit este instructor de fitness.

Este un barbat frumos, energic, are un trup perfect. Ne vedem de mai multe ori pe luna, iar partidele de sex sunt intense”, a spus Louise despre instructor.

Al treilea barbat din viata ei este un miliardar. Acesta ii ofera femeii nopti de pasiune, dupa cum declara chiar ea.

In ceea ce il priveste pe cel de-al patrulea, el este un tanar de numai 25 de ani, de profesie electrician, dar care ii ofera expertei doza de prospetime si intensitate de care are nevoie.

Sunt sinceri cu mine si eu sunt sincera cu ei. Miliardarul si cel mai tanar dintre iubiti se vad doar cu mine. Ceilalti doi se vad si cu alte femei”, a mai spus femeia.

Gândirea specialistei este foarte controversată și pusă la îndoială de către mulți colegi de breaslă.

Nu are dreptate. Relatiile monogame sunt benefice pentru fiecare dintre noi. E vorba de angajamentul pe care ni-l luam fata de persoana iubita. Dragostea adevarata nu inseamna un numar mare de iubiti. Cred ca Louise a ajuns sa gandeasca asa tocmai pentru ca lipseste un lucru important din viata ei: iubirea”, a declarat Judi James, sexolog.

Comentarii Facebook