Șerban Huidu, ATACĂ după incendiul din Club Colectiv: "Vă spun eu cine e vinovatul"

 

Am vazut in noaptea trecuta un caz terifiant! Daca vreti sa aflati cum arata Apocalipsa, ea a fost aseara in club!”, scrie Șerban Huidu.

 

E vorba de niste copii care au vrut sa iasa din mediul artificial al robocapilor blocati pe net, au vrut sa ocoleasca mizeriile televizate si au vrut sa traiasca! Din pacate nu a fost asa!

 

Nu am sa vorbesc mult despre nenorocirea in sine, aveti informatii pe toate canalele media! Am sa incerc sa vad cine sunt ,in opinia mea, vinovatii!

 

S-au tot nascut ipoteze, primari defiland cu autorizatii, pompieri aratand cu degetul patroni si peste tot o panica generala si o isterie a maselor ce cauta un tap ispasitor!

 

Va spun eu vinovatul: Sistemul care e facut in asa fel incat nici un club in Romania nu poate fi perfect legal. Peste tot domneste atotputernica spaga! Extrapoland nici o intreprindere nu poate fi perfect legala, ea platind tribut Sistemului!

 

Asa este oameni buni: toti cei ce vor sa faca ceva se descurca cu arhicunoscuta spaga! E mult mai usor sa ocolesti Sistemul decat sa incerci sa ii faci pe plac! A fost nevoie de o tragedia care ne sa zguduie din temelii obisnuinta creata de apropierea de Inalta Poarta in trecut!

 

Asa ca pana la a-i arata cu degetul pe patroni, administratori si alti responsabili aflati in prima linie a vinovatiilor, sa vedem putin in profunzime. Pana nu se va reforma tot Sistemul nu avem nici o sansa! Nici o sansa! Si ar trebui sa constientizam asta pana nu va fi prea tarziu! Pacat!

 

Condoleante familiilor si sa speram ca sacrificiul lor nu a fost in zadar...”, a scris Huidu pe blogul său.

Comentarii Facebook