Șerban Huidu, atac dur la adresa câștigătoarei Eurovision: ”În scurt timp sa fii normal te va face diferit”



Fostul prezentator al emisiunii Cronica Cârcotașilor, Șerban Huidu, a atacat-o fur pe câștigătoarea concursului Eurovision 2014, reprezentanta Austriei, Conchita Wurst.

Omul de televiziune nu neagă că piesa Conchitei a fost cea mai bună din concurs, însă blamează faptul că a fost promovată p ”femeie cu barbă”, care, spune acesta ”a defilat ostentativ.

De ceva timp incoace concursul Eurovision a devenit din ce in ce mai ciudat! Trimful femeii cu barba a pus capac! Nu am nimic cu ce se petrece in dormitorul fiecaruia dar ostentatia cu care anumite modele “se impun” ma lasa masca!

Aici merge versul din Parazitii: “suntem toleranti dar nu reinviem Sodoma”. In urma cu multi ani am luat amenda de la cna pentru ca am ironizat momentul penibil prin care Mircea Solcanu ne anunta ca “este si povestea lui!”

Ceea ce am sustinut atunci spun si scum: E libertatea fiecaruia de a isi alege ce si cum dar ostentatia este de prost gust! La fel si in cazul acesta: desi a avut cea mai buna piesa din concurs femeia cu barba a defilat ostentativ desi, in opinia mea, nu era cazul.

Baiatul meu cel mare , Rares m-a intrebat surprins: “tati e barbat sau femeie?” Ce sa ii raspund ca e de fapt trans-homo draci-laci si ca face asta de spectacol? Cum sa ii explic baietelului meu ca trebuie sa fim toleranti cand el vede ca succesul e sinonim cu cat mai ciudat si in afara normelor?!?

In anii 80 in America cel mai greu se angajau barbatii albi, tineri. In ritmul asta o sa ne fie rusine sa megem pe strada cu partenerul si sa parem un cuplu hetero! Nu nu, suntem lame adica nu iesim deloc din tipare! Eu cred ca in scurt timp sa fii normal te va face diferit! Veti vedea!”, a scris Huidu pe blogul său.

Comentarii Facebook