Șerban Huidu a postat un mesaj pe Facebook, după care a fost atacat. Are legătură cu accidentul de acum 5 ani

 

Șerban Huidu a postat un comentariu acid la adresa guvernanților, acuzându-i că nu sunt drumuri, pentru a ajunge mai repede la munte.

 

”Cârcotașul” se grăbea și a fost nemulțumit că a stat în trafic 2 ore pentru a parcurge 20 de km. 

 

2 ore pentru mai puțin de 20 de kilometri. România sufocată. Fără autostrăzi, că traficul nu are nevoie de ele. Așa zicea unul Băsescu prin 96. Coada nu e de 10 km. Ci de 20 cu ușurință”, a scris Șerban Huidu, nervos în drum spre munte. Mai apoi a revenit: ”Să vă stea în gât de hoți! Ați furat toți într-o înțelegere transpartinică. 20 de km în două ore jumătate… Cam asta e situația”. Huidu a făcut și o fotografie cu coada de mașini.

 

Un utilizator nu s-a abținut să nu facă referire la accidentul provocat de Șerban Huidu în 2011. ”Huidule, avem nevoie de autostrăzi și drumuri bune, dar nu pentru tine, cred că știi despre ce este vorba”. Huidu i-a replicat: ”Sunt pasager desteptule”. 

 

 

Acum cinci ani, Huidu a provocat un accident, pe raza localităţii Timişul de Sus, după ce a intrat pe contrasens. Trei oameni din mașina care circula regulamentar au murit.

 

Şerban Huidu a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare în urma accidentului din octombrie 2011.

 

Comentarii Facebook