National/International

Seara ca HOȚII! Pe site -ul Senatului Legea statutului magistraților apare ca votată

   

Legea statutului magistraților apare ca votată pe site -ul Senatului, dar totul este un fals.

 

CICĂ A FOST EROARE MATERIALĂ! Nu am timp să vă relatez cu detalii și mizeria asta, cu Legea privind statutul magistraților care a apărut pe site-ul Senatului că ar fi deja adoptată. Când l-am sunat pe secretarul general al Senatului și i-am solcititat să o scoată, mi-a explicat că ar fi fost vorba de o ”eroare materială”, din cauza unei ”simulări”.

 

Eroare sau nu, asta dovedește că PSD și ALDE se așteptau ca legea să fie adoptată astăzi, motiv pentru care au și convocat Birou Permanent la Senat. De ce e așa important? Pentru că Biroul Permanent trebuie să acorde termen pentru depunere de amendamente la Comisia Juridică de la Senat. Dacă mai pierd o săptămână, Legile Justiției nu mai au cum să treacă în sesiunea asta (mai sunt două săptămâni fără asta și mai vine la rând și Bugetul) și totul se amână pe februarie (cel puțin). Iar până atunci se mai pot întâmpla multe”, a transmis senatorul USR, Mihai Goțiu.

 

UPDATE

 

La ora 19:25, cele doua proiecte au disparut de pe site-ul Senatului. Senatorul USR Mihai Gotiu, vicepresedinte al Senatului, a relatat pentru HotNews.ro ca a discutat cu secretarul general al Senatului, cel care trebuie sa semneze pe un proiect venit de la Camera inainte ca acesta sa ajunga la Biroul Permanent al Senatului si sa fie inregistrat pe site, si acesta a declarat ca este "o eroare materiala" si ca nu a semnat de fapt. Practic, s-ar fi pregatit cele doua proiecte pentru sedinta Biroului Permanent al Senatului care ar fi trebuit sa aiba loc chiar in cursul zilei de azi, la ora 17.00 si care pana la urma s-a amanat pentru joi la ora 10.30. 

6-12-2017, 20:50
779 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din National/International

2214 vizualizări
11-12-2017, 16:20
Florin Călinescu a fost bătut de Cosmin Olăroiu» Vezi tot
439 vizualizări
11-12-2017, 17:58
Avertisment al MAE pentru românii care sunt sau călătoresc în Franța în această perioadă» Vezi tot
303 vizualizări
9-12-2017, 11:33
Tânărul împușcat de poliție la Sângeorz-Băi. A murit la spital» Vezi tot
209 vizualizări
8-12-2017, 13:30
VIDEO - Mamă cercetată după ce și-a traumatizat copilul cu ajutorul unui bărbat costumat în Moș Niculae» Vezi tot
183 vizualizări
9-12-2017, 12:14
Un nou atac asupra polițiștior, în România. O mașină de Poliție a fost avariată, iar agresorii au fost răniți și arestați» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?