National/International

Seara ca HOȚII! Pe site -ul Senatului Legea statutului magistraților apare ca votată

   

Legea statutului magistraților apare ca votată pe site -ul Senatului, dar totul este un fals.

 

CICĂ A FOST EROARE MATERIALĂ! Nu am timp să vă relatez cu detalii și mizeria asta, cu Legea privind statutul magistraților care a apărut pe site-ul Senatului că ar fi deja adoptată. Când l-am sunat pe secretarul general al Senatului și i-am solcititat să o scoată, mi-a explicat că ar fi fost vorba de o ”eroare materială”, din cauza unei ”simulări”.

 

Eroare sau nu, asta dovedește că PSD și ALDE se așteptau ca legea să fie adoptată astăzi, motiv pentru care au și convocat Birou Permanent la Senat. De ce e așa important? Pentru că Biroul Permanent trebuie să acorde termen pentru depunere de amendamente la Comisia Juridică de la Senat. Dacă mai pierd o săptămână, Legile Justiției nu mai au cum să treacă în sesiunea asta (mai sunt două săptămâni fără asta și mai vine la rând și Bugetul) și totul se amână pe februarie (cel puțin). Iar până atunci se mai pot întâmpla multe”, a transmis senatorul USR, Mihai Goțiu.

 

UPDATE

 

La ora 19:25, cele doua proiecte au disparut de pe site-ul Senatului. Senatorul USR Mihai Gotiu, vicepresedinte al Senatului, a relatat pentru HotNews.ro ca a discutat cu secretarul general al Senatului, cel care trebuie sa semneze pe un proiect venit de la Camera inainte ca acesta sa ajunga la Biroul Permanent al Senatului si sa fie inregistrat pe site, si acesta a declarat ca este "o eroare materiala" si ca nu a semnat de fapt. Practic, s-ar fi pregatit cele doua proiecte pentru sedinta Biroului Permanent al Senatului care ar fi trebuit sa aiba loc chiar in cursul zilei de azi, la ora 17.00 si care pana la urma s-a amanat pentru joi la ora 10.30. 

6-12-2017, 20:50
38 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din National/International

2065 vizualizări
21-6-2018, 21:46
Dăncilă, declarație halucinantă, după sentința lui Liviu Dragnea» Vezi tot
487 vizualizări
21-6-2018, 21:37
Jandarm, către filosoful Şora: Mişcă-te mai încolo, moşule» Vezi tot
180 vizualizări
21-6-2018, 10:37
Societatea civilă este AGRESATĂ de Jandarmi! Ce a pățit patronul unei firme IT - FOTO» Vezi tot
105 vizualizări
20-6-2018, 16:21
Jurnaliști agresați în Parlament de deputații care îl păzesc pe Dragnea - VIDEO» Vezi tot
66 vizualizări
20-6-2018, 16:42
Imagini cu autoturismul care a explodat la începutul lunii - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?