Scene incredibile la un concert Cargo. Un tânăr a fost jucat în picioare de agenții de pază VIDEO



Scene de o violență incredibilă au avut loc duminică seara, la un concert susținut de rockerii de la Cargo pe platoul din fața Stadionului „Dan Păștinișanu” din Timișoara, unde un tânăr de 17 ani a fost bătut cu bestialitate de angajații unei firme de pază.

Am fost la concertul Cargo, iar niște tineri mai fără minte au început să facă „pogo” (adică să se împingă unii în alții, rănind și persoane neparticipante). Un tânăr de maxim 17 ani de lângă mine și-a protejat prietena, și inclusiv pe mine, să nu fie lovită de cei ce se împingeau și i-a împins mai încolo. În acel moment au apărut gorilele care păzeau evenimentul și i-au luat pe cei care se împingeau, dar și pe acest băiat care a fost trântit la pământ și bătut cu picioarele de acești oameni de nimic, fără să aibă vreo vină sau fără să fie întrebat ceva. Am încercat să îi oprim, dar nu am putut. Inclusiv cei din trupa Cargo au rămas siderați de ceea ce se întâmplă”, povestește o tânără care a fost martoră la întreg incidentul, potrivit tion.ro.

Tânărul a fost lovit în repetare rânduri cu pumnii și cu picioarele în față de către agenții de pază.

Imaginile au fost surprinse de cameramanul unei televiziuni locale.

Artiștii de la trupa Cargo și-au cerut scuze fanilor prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook, preciînd că și familiile lor au fost agresate de către angajații firmei de securitate.

Dragi Timisoreni,

suntem socati de imaginile pe care le-am vazut pe filmarile Tele Europa Nova! Nu ne-am fi imaginat ca asa ceva sa fie posibil in Timisoara - orasul nostru, acolo unde in fiecare an Cargo aduna zeci de mii de oameni impreuna pentru o seara de bucurie!

In articolele aparute ieri se spune ca este vorba de “doi tineri recalcitranti” Vrem sa contrazicem aceste declaratii si sa va spunem ca nu am vazut in public nimic care sa justifice asa o violenta din partea agentilor de paza! De fapt singurii oameni care au imbrincit, lovit, ingrozit si intoxicat cu spray paralizant copii si spectatori nevinovati au fost chiar cei care trebuiau sa ii protejeze.

Scena de cosmar in care acel tanar este calcat efectiv in picioare de bodyguarzi s-a petrecut din pacate intr-un loc care nu se vedea de pe scena, altfel am fi oprit concertul indiferent de consecinte. Incidentul vazut de noi a durat maxim 15 secunde, am vazut cum oamenii de ordine intra in forta in public, scot doua persoane de acolo si ii trag in lateralul scenei.

Repetam! Nu ne-am imaginat ca acei oameni se vor comporta atat de brutal, ei neavand legal dreptul de a lovi oamenii! In indatorirea lor sta doar sa imobilizeze, si sa predea autoritatilor, urmand ca persoanele vinovate sa raspunda in fata legii scrise, nu dupa legea pumnului!

Dupa concert am aflat ca inclusiv familiile noastre au fost agresate verbal si fizic in spatele scenei in timpul concertului de catre acele brute, care au umbrit prin comportamentul lor primitiv un eveniment pentru care noi am pus foarte mult suflet!

Noi speram ca autoritatile sa isi faca datoria, vinovatii sunt usor de identificat din filmari, asteptam reactia Politiei!

Regretam nespus acest incident, rugam celor care stiu sa ne spuna cum ii putem contacta pe cei agresati, dorim sa ne interesam personal de starea lor”, au scris cei de la Cargo pe Facebook.

 

ATENȚIE, IMAGINI VIOLENTE!

 

 

Comentarii Facebook