Scandal la reşedinţa Regelui Mihai din Elveţia. Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui, acuzat de violare de domiciliu

 

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, este acuzat de Casa Regală a României de tentativă de violare de domiciliu.

 

Acesta ar fi forțat uşa de la reşedinţa din Elveţia a Majestăţii Sale, după ce nu a fost lăsat să intre.

 

În seara de marţi, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a făcut o tentativă de violare a domiciliului Majestăţii Sale Regelui, la reşedinţa din Elveţia. Dl Medforth-Mills a forţat uşa casei, implicând în incident şase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestăţii Sale. Dl Medforth-Mills a agresat fizic şi verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale. În final, el a fost împiedicat să forţeze intrarea în casă. Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-şi vadă nepotul, lucru adus la cunoştinţă dlui Medforth-Mills în repetate rânduri”, transmite Biroul de Presă al Regelui Mihai I.

 

Casa Regală a făcut plângere la poliţia elveţiană.

 

La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-şi facă la timp datoria. De asemenea, infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală şi că vor lua în discuţie la instituţia lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege. Incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtăşanie de la trimisul ÎPS Mitropolitului Iosif”, se mai precizează în comunicatul de presă.

 

Lui Nicolae, 32 de ani, regele Mihai i-a retras titlul de ”Principe al României” şi calificativul de ”Alteţă Regală”, printr-un decret emis în 11 august 2015. ”Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gândul la România timpurilor care vor veni după încheierea domniei şi vieţii fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei”, preciza atunci Casa Regală.

 

Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a înrăutățit, iar familia s-a adunat în Elveția pentru a fi alături de Majestatea Sa.

Comentarii Facebook