Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision, nu trebuie să facă transplant de inimă

 

Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision, a fost primit ca un erou în propria țară.

 

Încă nu știu cum voi face față acestui succes. Sper că lucrurile vor reveni la normal și voi continua să cânt. Poate că de-acum încolo ar trebui să cresc prețul biletelor la concert”, a spus Salvador Sobral, glumind.

 

La început, totul pare o nebunie. Dar știu că astfel de lucruri sunt efemere”, a mai explicat el.

 

Salvador Sobral s-a născut în anul 1989 în Lisabona într-o familie pasionată de muzică. La vârsta de 10 ani, portughezul a participat la emisiunea ”Bravo Bravissimo“, iar la 20 de ani s-a numărat printre cei 10 finalişti ai show-ului ”Idols“, cucerind publicul cu reinterpretările unor piese semnate de Stevie Wonder şi Leonard Cohen. Salvador Sobral a urmat facultatea de Psihologie din capitala portugheză, iar în 2014 a absolvit şi Taller of Musics, un prestigios institut de muzică din Barcelona, potrivit Adevarul.ro.

 

Starea de sănătate a artistului a fost intens dezbătută. S-a speculat că ar avea nevoie de un transplant de inimă şi că a fost internat în spital, motiv pentru care nu a putut participa la repetiţiile tehnice de la Kiev, fiind înlocuit de sora lui, compozitoarea melodiei.

 

Agentul artistului a negat vehement informațiile. ”Zvonurile privind problemele cardiace sunt complet false. Se simte foarte bine după operaţia de hernie, se recuperează. Participarea la Eurovision nu reprezintă un risc şi nici cariera lui nu este în primejdie. Aproape toate concertele lui Salvador sunt sold-out”, a explicat reprezentanta artistului, citată de wiwibloggs. 

 

Portugalia a primit 758 de puncte fiind urmată de Bulgaria — reprezentată de Kristian Kostov, cu "Beautiful Mess" — 615 puncte, și Republica Moldova, reprezentată de Sunstroke Project, cu "Hey Mamma" — 374 puncte. România — reprezentată de Ilinca și Alex Florea, cu "Yodel It!"—s-a clasat pe locul 7, cu 282 de puncte.

Comentarii Facebook