S-a ajuns la 50 de morți la atacul din Las Vegas. Sunt peste 400 de răniți / UPDATE

 

UPDATE

 

Potrivit New York Times, numărul morţilor se ridică la 50 de persoane.

 

De asemenea, Poliţia metropolitană din Las Vegas a anunţat într-un comunicat de presă că 406 persoane au fost transportate la spital. Atacatorul a deschis focul asupra a 22.000 de oameni care se aflau la concert din apartamentul său de la etajul 32 din hotelul Mandalay Bay. 

 

------------------------ 

Poliția din Las Vegas a anunțat că cel puțin 20 de oameni au murit și peste 100 răniți, în urma atacului care a avut loc în timpul unui festival de muzică country. 

 

Împuşcăturile par să fi fost trase de la etajul 32 al unei clădiri din apropiere, iar poliția a anuțat că un atacator a fost doborât, anunță Reuters.

 

Poliţia a oferit primele detalii în legătură cu suspectul vinovat de declanşarea focului armat asupra în timpul concertui din Las Vegas. Ar fi vorba de un bărbat în vârstă de 64 de ani, scrie realitatea.net.

 

Partenera de viață a acestui, o femeie asiatică de 62 de ani, Marilou Danley, care lucra pe post de crupieră într-un cazinou din Las Vegas a fost dată în urmărire generală.

 

Informaţii de ultima oră publicate de postul american spun că atentatorul a fost identificat de poliţie ca fiind Stephen Paddock.

Comentarii Facebook