Românii de la Allview au scos, ”probabil”, cel mai subțire smartphone din lume. Vezi cum arată FOTO



Brașovenii de la Allview au lansat recent smartphone-ul X2 Soul, despre care spun că este ”probabil cel mai subțire smartphone din lume”.

Smartphone-ul, ce are o grosime de doar 5,5 mm, are un ecran AMOLED cu o diagonală de 5 inch și rezoluție FullHD. Acesta este dotat cu un procesor Octa-Core MediaTek MT6592 cu frecvență de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM,și un cip grafic Mali 450.

Camera principală este produsă de Sony și are 13 Megapixeli, fiind capabilă de filmare FullHD și fotografiere HDR. Camera secundară este de 5 Megapixeli, fiind creată special pentru amatorii de selfie-uri și are o deschidere de 95 de grade.

Gadget-ul este dotat cu un amplificator de sunet Yamaha, ce are capabilități de atenuare a zgomotului de fond cu ajutorul celor două microfoane instalate, vine în două culori și se vinde la prețul de 1499 lei.

Deși afirmația producătorilor săi, care spun că este cel mai subțire smartphone, nu este falsă, Allview X2 Soul este o copie fidelă a Gionne Elife S5.5, atât ca dimensiuni, cât și ca specificații, singura diferență fiind logo-ul.

 

Comentarii Facebook