Roman prins în Anglia în timp ce fura din donațiile pentru cancer! - VIDEO

 

Un român a fost surprins de doi trecători în timp ce fura din donațiile de la un centru de ”Cancer reserch” din Marea Britanie. 

 

Tânărul s-a dus acolo și încărca într-o pubelă bunurile lăsate de oameni pentru a fi vândute.

 

Cazul a fost prezentat pe pagina Romanians in UK, iar reacțiile sunt divizate. O parte spun că cei care au filmat au exagerat, pentru că românul nu avea de unde să știe că nu are voie să se ”servească”, iar alții îi condamnă.

 

Baiatul habar nu avea ce se intampla si proasta aia de englezoaica care se mira ca un c.. tot ii zicea ca fura. El daca nu stie engleza de unde sa stie de cancer research si plus cum arunca ei lucruri pe strada a crezut si el ca sunt aruncate. Parerea mea este ca prea urat sau purtat cu el. El speriat le punea inapoi cum au fost si tampita aia tot zicea ca umbla in ele. Vai de mine buni samariteani sunt natia asta ce le mai place sa exagereze.Eu am vecini englezi care au patura in geam in loc de draperie, dar nu pot sa le ajungi la nas. Vai de capul lor. Sunt multi si la ei si nu ii ajuta nimeni. Fac asa caritati de fatada totul este de fatada. Peste tot in lumea asta sunt oameni bogati si saraci. Ce tot puneti mai ”compatriotilor” etichete ca vasluienii, ca tiganii, ca nu stiu mai ce? Si Anglia are tigani, saraci si hoti, dar cei mai hoti ce tot se mira aia ca o proasta!? Imi pare rau pentru baiatul asta. Sunt sigura ca ar munci daca ar putea si l-ar ajuta cineva! Nu mai fiti asa de rai puneti-va in locul lui. Pur si simplu parerea mea”, a scris cineva.

 

Mie mi-e mai rusine de comentariile de mai sus decat de clip in sine. Modul in care va exprimati, insultele... chiar nu stiti sa scrieti ceva fara sa va jigniti unii pe altii? 

 

Cei care ii luati apararea de parca l-a fortat cineva sa vina in UK... sunteti liberi sa-l cautati sa-l luati acasa si sa-i dati o mana de ajutor daca tot il compatimiti atat. Nu mi se pare ca are nicio scuza, e groaznic sa furi din donatii indiferent cum privesti lucrurile, iar asta cu "nu stia ce se intampla, nu intelege"... e o aberatie. Un om surprins in flagrant, care se simte vinovat nu incepe sa faca semne si sa spuna cu atata tupeu sa nu-i mai filmeze, ci face mea culpa”, a scris alt utilizator.



Comentarii Facebook