Român înjunghiat mortal în plină stradă în Irlanda, din cauza unei discuții pe tema atentatului din Manchester


Un român, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost înjunghiat mortal pe o stradă din orașul irlandez Limerick, după o altercație "cu conotații rasiste" pornită de la afirmații privind atentatul din Manchester,.

Crima s-a petrecut în plină zi, miercuri în jurul orei locale 13,30. Cetățeanul originar din România, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a fost dus de urgență la spitalul Universității din Limerick, însă medicii nu l-au mai putut salva, scrie realitatea.net.

Poliția sosită la fața locului a făcut un apel la martorii incidentului pentru a elucida circumstanțele tragediei și au solicitat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

Conform unor surse citate de Irish Examiner, o ceartă a pornit între o rudă a românului ucis și o a treia persoană și ar fi implicat comentarii cu privire la atentatul de la Manchester, soldat cu 22 de morți și zeci de răniți.

După ce altercația a escaladat, victima a intervenit pentru a calma spiritele, însă a fost înjunghiată mortal de un localnic, cam de aceeași vârstă cu victima.

Agresorul a fost arestat la scurt timp după producerea crimei.

Comentarii Facebook