Român amendat cu 900 de lei pentru că a distribuit pe Facebook o fotografie cu maşini de poliţie

 

Un bărbat a fost aspru amendat de Poliția Locală după ce a a distribuit pe Facebook o imagine cu două maşini ale instituţiei parcate pe trotuar, iar pietoni nu mai putea trece.

 

Revoluţionarul Corneliu N. Vaida s-a prezentat, miercuri, la sediul Poliţiei Locale Timişoara, unde a aflat că s-a ales cu o amendă de 900 de lei, după ce a scris pe Facebook, în urmă cu câteva zile, că poliţiştii locali sunt ”o adunătură de nesimţiţi şi godaci”, scrie în procesul verbal pe care poliţiştii locali l-au întocmit miercuri.

 

Bărbatul nu vrea să plătească amenda.

 

Întâlnirea a fost foarte protocolară. A fost un agent şi juristul instituţiei, care mi-au explicat cât de jigniţi s-au simţit ei de afirmaţiile mele, dar nu au pomenit nimic de faptul că ei au încălcat legea şi au parcat pe trotuar şi au împiedicat accesul inclusiv al mamelor cu copii în cărucior să circule pe trotuar, aia nu i-a deranjat. I-a deranjat că i-am făcut nesimţiţi şi godaci. Le-am spus, uitaţi-vă în DEX ce înseamnă nesimţit şi godac. (...) La sfârşit mi-au spus că de ce nu vreau să colaborez cu ei şi în loc să postez pe Facebook probleme de genul acesta să le sesizez lor şi să colaborăm pe viitor. Nu le-am răspuns nimic, ar trebui să fiu tâmpit să mă las amendat şi apoi să colaborez cu ei. Ei au adoptat o poziţie de forţă, crezând că mă intimidează, lucru care nu se va întâmpla, pentru că eu voi contesta în instanţă amenda”, a declarat Corneliu N. Vaida, conform Mediafax.

Comentarii Facebook