Miercuri 24 Aprilie

Rapperul Rimaru, acuzat de zeci de femei de hărțuire sexuală, se plânge că a fost discreditat public



Călin Ionesc, cunoscut în lumea artistică drept ”Rimaru”, unul dintre fondatorii trupei rap ”R.A.C.L.A.”, a fost recent în toiul unui scandal mediatic, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală de către zeci de femei.

Astfel, după ce au fost expuse public mesaje în care Rimaru le înjura și le hărțuia sexual pe tinere, acesta a fost dat afară de la compania de publicitate la care lucra.

Artistul a publicat o scrisoare deschis prin care a încercat să își ceară scuze pentru faptele sale, însă fără a rata ocazia de a se victimiza, plângându-se că a fost discreditat public și amenințat cu moartea.

O parte din viata mea privata a fost expusa online, am fost discreditat public, numit in toate felurile, amenintat cu moartea, castrarea chimica si multe altele. Mi-am pierdut jobul, dupa 16 ani de munca in publicitate, cu numeroase premii nationale si internationale. Probabil ca daca orice badaran ca mine ar fi fost sanctionat ca mine, am fi trait cu totii intr-o tara ca afara. Cu multi someri”, a scris Rimaru intr-o scrisoare deschisa.

Rapperul recunoaste toate acuzatiile și spune că a mai fost sancționat, în urma cu doi ani, pentru aceste fapte și că între timp a încercat să se îndrepte. Mai mult, acesta le reproșează persoanelor jignite de el pe rețelele sociale că puteau opri bădărănia lui printr-un simplu ”block”.

Dar incerc sa ma indrept. Am inceput sa-mi invat lectia inca de acum 2 ani, cand agentia m-a sanctionat pentru intamplarile despre care se vorbeste acum. Si m-a durut atat personal cat si financiar. Credeam ca si cei care s-au simtit jigniti de comportamentul meu de badaran au fost multumiti de faptul ca am fost sanctionat. (...)

Dezaprob orice comportament necivilizat la adresa femeilor, inclusiv comportamentul pe care l-am avut eu. Dezaprob folosirea oricarui timp de forta, fie ea fizica sau verbala. Cu toate acestea, in mediul online (Facebook, WhatsApp, etc), violenta verbala poate fi lesne oprita prin operatiunea de „block”. Badarania mea putea fi foarte usor amutita printr-un singur click, insa badarania a fost lasata sa continue si, in unele cazuri, a primit niste raspunsuri pe masura. Asa cum rezulta din multe conversatii integrale pe care le-am pastrat”, a mai scris Calin

Comentarii Facebook