Probleme înainte de ceromonia de învestitură a lui Donald Trump. Niciun artist renumit nu vrea să cânte



Noul președinte ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, se confruntă cu numeroase refuzuri ale starurilor de renume pe care doreşte să le invite să ofere un recital la ceremonia de învestire în funcţie, care va avea loc în data de 20 ianuarie 2017.

Potrivit site-ului american de ştiri The Wrap, Donald Trump, alături de comitetul ce se ocupă de ceremonia de învestire a preşedintelui în funcţie, întâmpină o problemă dificilă: niciun star de renume nu este dispus să cânte în cadrul festivităţii de învestire, ce se va desfăşura pe 20 ianuarie 2017, scrie Mediafax.

"Sună manageri, agenţi, pe toată lumea din oraş, pentru a vedea cine îşi doreşte să ofere un recital şi străduinţa lor a devenit o problemă", declară o sursă pentru The Wrap.

Cântăreţul John Legend, câştigător al Premiului Grammy, care a fost oaspete al familiei Obama de mai multe ori, spune că "nu este deloc surprins". "Oamenii creativi au tendinţa de a respinge bigotismul şi ura", a declarat Legend pentru BBC.

"Avem tendinţa să gândim în funcţii de principii mai liberale. Când vedem pe cineva care predică diviziunea şi ura şi intoleranţa, este puţin probabil ca artiştii să-şi dorească să le fie asociat numele cu acesta.", a completat artistul.

"N-aş face-o", a precizat și starul suedez Zara Larsson, într-o declaraţie oferită la gala BBC Music Awards. "O mulţime de artişti au fost pro-Hillary şi anti-Donald. Aşa că n-aş accepta să cânt şi nici cei mai mulţi dintre oamenii inteligenţi nu ar face-o."

 

Totuși, de curând, Trump s-a întâlnit cu celebrul rapper Kanye West, despre care a zis că îi este prieten de foarte multă vreme.

Comentarii Facebook