Pretențiile unui angajator român: Îţi dau SALARIU de 1000 de euro dacă faci SEX când AM EU CHEF

 

Om de afaceri doresc o persoană pentru postul de asistent manager/secretară, pentru a mă ajuta în domeniul administrativ. Nu necesită experienţă”, sună un anunț de angajare.

 

Anunțul a fost publicat de un patron din Capitală, care oferă salariu 1.000 de euro pentru muncă de birou şi relaţii sexuale când are el chef.

 

O cititoare a sesizat că, după ce a aplicat la un job de secretară pe internet, a primit un răspuns halucinant din partea angajatorului: în fişa postului sunt incluse şi relaţiile sexuale cu şeful când acesta are chef. Anunţul de angajare le-a stârnit curiozitatea reporterilor "ring" care, sub acoperire, au încercat să se angajeze pe respectivul post. După ce am trimis un CV şi o fotografie, a urmat o discuţie prin SMS-uri între angajator şi posibila secretară. "Salariul este de 1.000 de euro pe lună (...), dar să ştii că, pe lângă relaţia profesională, îmi doresc şi una intimă", a fost prima reacţie a angajatorului. Apoi a explicat ce înseamnă relaţii intime: "Să facem dragoste... sex când simt nevoia". Ulterior, a venit invitaţia la interviu... la el acasă, unde urma, încă din prima seară, "să ne cunoaştem... să facem şi dragoste. Sunt un băiat serios. Sunt căsătorit şi nu vreau să mă afişez. Am o garsonieră unde mă simt eu bine" .

 

Contactat telefonic, angajatorul, care ni s-a recomandat drept Ionel Munteanu, ne-a explicat că jobul prevede totuşi, pe lângă relaţiile intime atunci când simte nevoia, şi munca propriu-zisă de secretară. Bonus: poate să îi conducă maşina de lux. "Trebuie să mergi la bănci, să iei extrasele, să le duci la contabilă. Să analizezi cereri de oferte, să ridici caiete de sarcini când trebuie să mergem la licitaţii la Ministerul Agriculturii, că noi lucrăm cu ei, facem importuri pentru agricultură. Doar cu mine va trebui să întreţii relaţii intime, nu şi cu alţii", a spus acesta. 

 

Vezi înregistrări mai mult pe ring.ro

Comentarii Facebook