Poze cu FIICA de 15 ani a lu Cristi Boureanu. L-au scos din minţi pe politician și a lovit-o - FOTO

 

Cristi Boureanu a recunoscut că nu își mai poate controla fiica și s-a ajuns la bătăi în stradă. 

 

Ioana, 15 ani, a făcut scandal în stradă și a cerut să fie salvată de tatăl ei, care o bătea. Boureanu a fost dus la poliție.

 

Cu privire la imaginile difuzate în mass - media facem următoarea precizare: în jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112 în care se sesiza faptul că un bărbat încerca să urce, fără acordul ei, o tânără într- un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La fața locului s- au deplasat mai multe echipaje de Poliție care au constat faptul că cele doua persoane sunt tata și fiică și conflictul ar fi fost declanșat de plecarea minorei de la domiciliu. Persoanele au fost conduse la Secția de Poliție pentru stabilirea situației de fapt și de drept. A fost sesizată DGASPC Sector 1 pentru măsuri din competenta. Bărbatul nu a depus anterior vreo plângere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale. De asemenea, Poliția s-a autosesizat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetarilor să fie dispuse măsurile legale, cercetari care se vor desfășura sub coordonarea Parchetului de pe lânga Judecătoria Sector 1”, precizează Poliția.

 

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, puțin mai în vârstă decât fiica acestuia, a relatat tot ce s-a întâmplat: ”Ioana şi-a schimbat radical comportamentul în ultimul timp când se supăra cu taică-su îl şantaja şi pleaca la maică-sa, Irina. Ea are un anturaj foarte dubios de prieteni. Se întâlneşte cu prieteni care fumează, consumă alcool, îşi pierd nopţile prin Centrul Vechi iar alţii se şi droghează. Nu este pentru prima dată când Ioana fuge de acasă, situaţii de genul ăsta au tot avut loc în ultimul timp. Ioana nu mai ascultă de taică-su. Se îmbracă foarte provocator, cu sânii pe afară, se machiază vulgar. Cristi a hotărât să se mute în Constanţa pentru că apartamentul din Bucureşti este în renovare şi a luat-o pe Ioana să stea acolo pentru că a considerat că dacă şi-ar lăsa fiica prin Bucureşti ar ajunge într-un anturaj nepotrivit până o să înceapă liceul. Au ajuns la Constanţa, erau puţin certaţi pentru că Ioanei nu i-a convenit situaţia şi într-o zi când se aflau la plajă Cristi a fost informat de mine că fiica lui a dispărut din cameră. A sunat-o pe telefonul ei şi a spus că deja este în Bucureşti şi că ea nu are la ce să se mai întoarcă în Constanţa. Când a auzit asemenea lucruri, Cristi a început să tremure şi s-a întors de urgenţa în Capitală. Ca să fie în siguranţă şi-a trimis şoferul să o caute şi să o aducă acasă. A băgat-o cu forţa în maşina după care a venit şi Poliţia. Mai mult, Ioana a dat o declaraţie împotriva tatălui ei în faţa poliţiştilor. Ea a spus că o o rupe în bătaie acasă”.

 

De ce și-a bătut Cristi Bureanu fiica în stradă. Explicațiile COMPLICĂ totul - VIDEO

Comentarii Facebook