Miercuri 24 Aprilie

Povestea IMPRESIONANTĂ a unui câine care nu a vrut să fie adoptat

 

O femeie, voluntar la un adpost de câini maidanezi, a trăit o poveste specială cu un câine ce nu a fost dorit de nimeni și a rămas la centru. 

 

Femeia povestește că, într-o zi, a fost adus la adăpost un câine al cărui stăpân bătrân tocmai se stinsese din viață. Tânăra i-a dat mâncare, însă el a refuzat-o. În clipa în care ea ieșea din cușca lui, câinele mânca tot. ”Am repetat asta de cinci ori. A șasea oară a acceptat să mânânce cu mine lângă el”, povestește femeia.

 

Câinele, pe nume Murphy, a fost găsit de înrgijitori dormind cu capul pe pieptul stăpânului său trecut în neființă și, de când a fost luat de acasă, a devenit depresiv, spun reprezentanții adăpostului.

 

Când o campanie numită ”Adoptă un prieten cu blană” a început, toți ceilalți 14 câini din centru au fost luați acasă de vizitatori. Toți, mai puțin Murphy. ”Ceilalți au făcut tot ce trebuia ca să pară 'adoptabili' în ochii vizitatorilor. Au lătrat, au ridicat lăbuțele, i-au lins pe mâini pe oameni și au fost jucăuși. Murphy nu a interacționat deloc cu ei”, au mai spus îngrijitorii. 

 

Singura pe care o accepta lângă el era femeia-voluntar, așa că aceasta a acceptat să-l adopte la distanță. ”El dormea în continuare în adăpost, pentru că eu nu aveam unde să-l țin acasă. Îi duceam mâncare în fiecare zi și ieșeam cu el la plimbare. Doi ani a durat relația noastră specială. Într-o zi, când eram la câțiva pași de adăpost, am aflat că Murphy s-a stins din viață”, a spus femeia, citată de huffingtonpost.com, conform realitatea.net.

 

Povestea ei a ajuns virală pe Facebook.

Comentarii Facebook