Pomohaci nu a adus probe că este nevinovat

 

Preotul Cristian Pomohaci nu a adus probe care să arate că este nevinovat.

 

Termenul de 30 de zile în care putea face acest lucru a expirat, anunță reprezentanţi ai la Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia.

 

În cele 30 de zile pe care părintele Cristian Pomohaci le-a avut la dispoziţie pentru a prezenta probe sau dovezi care să-l disculpe de învinuirile care i s-au adus în spaţiul mediatic, nu au fost prezentate probe la Centrul Eparhial. Părintele Cristian Pomohaci a fost prezent şi ieri la orele după-amiezii aici, la Centrul Eparhial. Nu s-au prezentat probe care să-l dezvinovăţească de acuzaţiile care i s-au adus în repetate rânduri”, a declarat Oliviu Botoi, consilier cultural în cadrul Arhiepiscopiei din Alba Iulia.

 

Preotul Cristian Pomohaci a depus o cerere de retragere temporară din preoţie pe motive de sănătate. Această solicitare a fost analizată în şedinţa Consiliului Eparhial şi va fi analizată, înainte de a se lua o decizie, de Consistoriului Eparhial, care se va întruni joi, 27 iulie.

 

Cazul preotului Pomohaci este analizat și de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sub acuzația de racolare de minori în scopuri sexuale.

 

Preotul Cristian Pomohaci este așteptat să cânte la Cluj-Napoca, în acest weekend, la Serbările Transilvane. Părintele este și cântăreț, adunând o avere impresionantă și de pe urma acestei îndeletniciri. Numai în Cluj-Napoca deține 8 apartamente estimate la un milion de euro.

Comentarii Facebook