Peste 150 de tineri s-au înscris să doneze sânge pentru bilete la Untold sau Neversea

 

Peste 150 de tineri au primit bilete la cele două festivaluri după ce s-au înscris sâmbătă la caravana mobilă Blood Network de la Cluj-Napoca.

 

Directorul de marketing şi comunicare al Festivalului Untold, Edy Chereji, a declarat acțiunea este una de promovare a donării.

 

Prin intermediul caravanei mobile Blood Network ne-am dorit să oferim tinerilor varianta alternativă prin care pot obţine bilete la festivalurile Untold şi Neversea. Cei care donează sânge primesc un bilet de o zi la unul dintre cele două festivaluri. Vrem să dăm un imbold pentru donarea de sânge în România, pentru că ţara noastră trebuie să se obişnuiască cu astfel de acţiuni în sprijinul pacienţilor, nu doar de câteva ori pe an, când este nevoie de sânge în spitale. Donarea de sânge ar trebui să fie, cumva, în educaţia noastră de zi cu zi. În prima zi a caravanei de la Cluj-Napoca au fost peste 150 de tineri, de trei ori mai mulţi decât anul trecut”, a spus Chereji, potrivit Mediafax.

 

Caravana mobilă Blood Network va continua weekend-ul viitor în Bucureşti, iar la începutul lunii iulie în Timişoara şi Constanţa.

 

Festivalul Untold va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 3 – 6 august, iar Festivalul Neversea la Constanţa în perioada 7 – 9 iulie.

Comentarii Facebook