Patriarhul Daniel a sunat la TVR să oprească emisiunea Starea Nației

 

Realizatorul emisiunii Starea Nației, Dragoș Pătraru, a afirmat că Patriarhul Daniel a sunat la TVR și a cerut să îi fie oprită producția. 

 

Cum noi îi curentam seară de seară pe toţi, sunt ceva probleme şi la publicitate. Tocmai de-aia cred că locul nostru e la postul public. Suntem feriţi de influenţe, pentru că şefii noştri sunt cetăţenii. Care plătesc taxa tv (din care în producţii nu ajunge aproape nimic, pentru că Parlamentul nu lasă TVR-ul să funcţioneze că lumea şi să dea afară peste o mie de oameni care nu fac nimic, dar iau salariu) ca să vadă cum îi tragem pe politicieni de mânecă. Pe toţi, în mod egal.

Or, când cineva sună (oh, şi crede-mă, se sună la TVR că la balamuc, suna toată lumea: politicienii, serviciile, până şi Patriarhul Daniel a sunat să ne oprească emisiunea) să ne transmită să nu mai spunem de unul şi de altul, eu ştiu că suntem pe drumul cel bun, că ne facem treaba, că reprezentăm la TVR interesul acţionarilor, al oamenilor plătitori de taxa. Sigur, nu cred c-o să ne mai ţină mult ăştia, ne inventează ei ceva şi ne scuipă de acolo. Dar până atunci ne facem treaba", a spus Pătraru în interviul pentru iqads.ro.

Comentarii Facebook