National/International

Părerea lui Gigi Becali despre Firea. Gigi e nasul de cununie al familiei de primari

   

Gigi Becali, nașul de cununie al primarului Capitalei, Gabriela Firea, a comentat coșmarul mediatic în care se zbate Gabriela Firea.

 

Gigi Becali a comentat, de asemenea, și faptul că fina sa, Gabriela Firea, a mers alături de Simona Halep la festivitatea organizată pe Arena Națională, după ce sportiva de 26 de ani a cucerit trofeul de la Roland Garros.

 

Gabriela Firea este fina mea, o iubesc si imi pare rau de ea, pentru ca munceste foarte mult si a schimbat multe la Primaria Capitalei, dar a gresit. Nu se face.

 

A gresit cu o seara inainte, atunci cand a iesit pe scena cu Dragnea. Ea, saraca, asta nu intelege. Eu nu pot sa-i spun, ca nu pot sa-i dau ei sfaturi. Dar orice om care se afiseaza cu Dragnea si este vazut cu Dragnea va fi hulit toata viata in Romania.

 

Primar fiind, era normal sa ii dea Simonei Halep Cheia Orasului. Ea a gresit, insa, cand a fost pe scena cu Liviu Dragnea.

 

Ea a participat la mitingul ala PSD, al rusinii, si apoi a mers la Arena Nationala la Simona Halep. Greseala a fost ca s-a afisat cu Dragnea. Greseala e cand apari la TV, la Parlament sau la sedinta PSD langa Dragnea, la un metru.

 

Langa Dragnea nu trebuie sa stai nici la 50 de metri! Ca te molipsesti de mizerie. De ce? Pentru ca este cel mai mare criminal al tarii romanesti.

 

I-am dat un mesaj, ca imi era mila de ea, i-am zis ca o sa treaca si ca nu trebuia sa se duca pe scena, cu o seara inainte, la mitingul mizeriei”, a spus Gigi Becali la Pro X.

13-6-2018, 14:20
2734 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din National/International

1737 vizualizări
21-6-2018, 21:46
Dăncilă, declarație halucinantă, după sentința lui Liviu Dragnea» Vezi tot
363 vizualizări
21-6-2018, 21:37
Jandarm, către filosoful Şora: Mişcă-te mai încolo, moşule» Vezi tot
144 vizualizări
21-6-2018, 10:37
Societatea civilă este AGRESATĂ de Jandarmi! Ce a pățit patronul unei firme IT - FOTO» Vezi tot
88 vizualizări
20-6-2018, 16:21
Jurnaliști agresați în Parlament de deputații care îl păzesc pe Dragnea - VIDEO» Vezi tot
50 vizualizări
20-6-2018, 16:33
Un protestatar l-a îmbrâncit pe Nicolae Bacalbașa - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?