Panică în avionul în care a plecat Ponta de la Cluj. A ratat aterizarea


Pasagerii zborului de la Cluj-Napoca la București, în care se aflau și premierul Victor Ponta și președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, au avut parte de momente de panică la aterizare.

Ioana Avadani, directorul Centrului pentru Jurnalism Independent, a fost cea care a povestit intamplarea si a semnalat prezenta premierului Victor Ponta in avionul care a ratat aterizarea, potrivit ziare.com.


”Cam 10% la suta din pasageri au borat. Pe buna dreptate, as zice. Stewardesa ne-a spus-o pe aia cu "stimati pasageri, va rugam, pastrati-va calmul". Am ratat aterizarea din cauza vintului. In aceste clipe de restriste, ma gindeam ca daca e vreo vecinatate care sa aduca un dram de alinare, d-apoi cea a marilor oameni de stat e aceea. In fine, am aterizat si, credeti-ma, pilotii si-au meritat aplauzele!

La debarcare, delegatia oficiala s-a suit in microbuzul de protocol. Mai putin premierul, care s-a alaturat pasagerilor de rind, boritori, palizi si razind isteric, ca oamenii care tocmai au invatat ca viata e importanta. Pentru aceasta decizie, premierul Ponta are de la mine un DA.

Intr-o nota mai personala: 1. delicioasa. dilema doamnei de la Protocol, care nu stia pe cine sa urmareasca cu umbrela: pe premierul autobuzist sau pe al doilea om in stat (n. red - Calin Popescu Tariceanu), din microbuz?", a scris Avandani pe Facebook.

Premierul a confirmat și el faptul că zborul a fost unul extrem de neplăcut.

"Zbor atât de mult încât pot să relizez că ieri chiar a fost rău. Piloţii au fost extraordinar de buni şi stewardesa a fost extrem de curajoasă", a spus Ponta pentru stiripesurse.ro.

Comentarii Facebook