OFICIAL: Aplicaţia la loto care îți alege numerele câştigătoare

 

Loteria română oferă jucătorilor o aplicație online prin care îşi pot alege numerele online. 

 

Aplicaţia de pe site -ul loteriei îi învață pe jucători cum să utilizeze toate variantele posibile de câştig la loto. 

 

Cum se joaca 6/49

 

Varianta simplă - formația etalon a jocului LOTO 6/49 - este formată din 6 numere diferite din cele 49 care se pot juca. Din punct de vedere pozițional, o variantă simplă corespunde unei zone dintre cele trei ale biletului, respectiv A, B, C. 

 

Pentru a juca variante simple pe biletul LOTO 6/49 este suficientă marcarea numerelor alese (câte 6 pentru fiecare variantă) în cele trei zone ale câmpului 1, câmpul 2 rămânând nemarcat. 

 

Pe un bilet LOTO 6/49 se pot juca una, două sau trei variante simple, combinate sau schemele reduse de mai sus, în oricare din cele trei zone A, B, C. 

 

Pretul unei variante simple este de 4,80 lei.

 

Cum se joaca noroc

 

NOROC se poate juca numai pe bilete LOTO 6/49 completate cu variante LOTO 6/49; cu alte cuvinte, nu este posibil sa se joace NOROC fara a juca si LOTO 6/49. In momentul acceptarii unui bilet LOTO 6/49, simulatorul produce un numar intamplator de 7 cifre, care este numarul NOROC. 

 

Participantul poate sa joace un numar NOROC sau mai multe - pana la 64.000 numere. Atunci cand opteaza pentru mai multe numere, acestea vor fi de fapt un interval de numere consecutive care incepe cu numarul intamplator produs de terminal. 

 

Pentru a opta pentru jocul NOROC participantul are la dispozitie campul 3 al biletului unde trebuie sa marcheze cel putin o casuta. Semnificatia numerelor din campul 3 este de factor de repetare pentru jocul NOROC. 

 

Pretul unei variante simple este de 2,40 lei.

Comentarii Facebook