Oana Zăvoranu a dus un evaluator în casa mamei sale. Tot luxul a fost prezentat la TV - FOTO

 

Oana Zăvoranu a dus în casa mamei sale un evaluator pentru a vedea cât valorează obiectele moștenite. 

 

Expertul evaluator, membru intr-un club din Londra al expertilor, a găsit în casă un lampadar unic in Romania.

 

Are un tablou, o replica a unui artist celebru frumos executat si inramat, poate sa faca si 4.000 de euro. Are 3 tablouri ulei pe panza, normal. Fac intre 3.000 si 5.000 de euro, pret de licitatie, dar pot sa si creasca. Astea sunt preturile de pornire, valoarea poate sa creasca. Mobilierul este o replica de buna calitate Ludovic al 13-lea, dar lampadarul este foarte valoros. Arata bine, face minimum 5.000 de euro, e de buna calitate si se gaseste rar. Dupa experienta mea, e primul de acest gen pe care l-am vazut in Romania. 

 

Un alt tablou face 10-12.000 de euro, tot pictura in ulei. Semineul are o valoare considerabila, cateva zeci de mii de euro. Cateva statui, replici, dar de calitate buna din Franta sau Belgia, intretinute bine, vechi si de calitate. Marioara avea gust in decorat, cred ca era nativ. Daca o consiliau altii, nu arata asa casa ei.

 

Mobila din living, canapeaua si cele 4 fotolii fac vreo 20.000 de euro. Si nu numai; obiectele de argint decorative fac ei ele cateva mii, ca si lampadarele. Mai are un tablou polonez sau austriac frumos inramat si bine tinut. Per total, ce am vazut eu aici jos, ca la etaj nu am fost, valoreaza cam 300.000 de euro la prima vedere”, a marturisit evaluatorul Gavrila la A1.

 

Eu nu vreau sa stau acolo niciodata, vand casa. Eu sunt o bucuresteanca inraita, nu as sta niciodata acolo. Nu as vinde-o cu totul, vreau o evaluare. Nu voi vinde casa cu toate acele obiecte, trebuie sa le vada cineva si sa fac o oferta a casei goala. Obiectele le duc la licitatie”, a spus Oana.

Comentarii Facebook