O vedetă va fi dată afară de Antena 1 după ce a jignit victimele din Colectiv

 

Ozana Barabancea ar urma să fie concediată de Antena 1, după ce a jignit victimele din Colectiv și a fost criticată de toată lumea. 

 

Doamne fereste! Doamne, iarta-ne pentru ca am uitat de Tine si de noi si pentru ca ne imprastiem energia Ta un mizerii. Condoleante familiilor indoliate! Imi pare rau de vestea oribila pe care mi-a dat-o ruda mea azi de dimineata. Suntem victimele propriilor noastre greseli. Si continuam sa ii blamam pe altii si continuam sa cautam in exteriorul nostru vina. Toti vrem sa aratam cu degetul spre exterior. Ce lansare de CD a fost azi noapte in club Colectiv? Ce versuri promovau artistii aceia? Ce promovau ei? O schizofrenie mentala...sa vibreze nenorocirile si gandurile negative. Nu vindeca nimic, din contra. Sper sa nu ajunga pe piata asemenea chemari negative si sa fie un semnal de alarma pentru noi toti. Farell a compus Happy si noi compunem invitatii la ura si uitarea sinelui. Mantra este o ruga sfanta. Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualitatii. Din pacate, ce au scos pe gura, aia s-a intamplat. Suntem in a 5-a dimensiune. Tot ce gandim se materializeaza mult mai repede ca inainte. Avem o demonstratie trista facuta azi noapte in clubul Colectiv. S-a murit in colectiv. Cui ii face bine sa mearga noaptea in locuri obscure si sa bea, sa si-o traga prin WC-uri si sa vomite apoi in taxi? Doar pentru ca e...cool?”, a scris Ozana Barabancea, a doua zi dupa incendiu.

 

Cei care au citit postarea i-au spus să îi fie rușine. 

 

Cheloo a fost mult mai dur: ”Nu stiu cine e Ozana Barabancea sau cum o cheama... Personal, n-am auzit de ea. Dar voi fi foarte diplomat... Sunati-o pe Oxana asta, ca n-am retinut cum o cheama, si intrebati-o daca ea n-a supt niciodata p*la in toalete si daca n-a vomitat niciodata in taxi si tot ce a zis ea despre cei de la clubul Colectiv. Cuvintele sunt in plus in toata situația asta, dar totusi n-ar fi indeajuns, iar ce am eu in cap e sarit de lege, asa ca nu ma pot exprima decat pe jumatate, sau pe sfert, sau 10 la suta. E simplu... cel mai frumos ar fi sa i se puna intrebarile public acestei Barabancea... Daca ea a supt p*la vreodata in toalete si daca a vomitat in taxi etc. N-am retinut tot ce a spus, ca subiectul e infect. Nu m-am concentrat foarte tare pentru ca, in mod normal, i-as taia capul pentru asa ceva, dar cred ca parintii celor care au ars acolo ii vor intenta un proces de imagine, cel putin. Punctul meu de vedere e sinistru in ceea ce o priveste pe Ozana Barabancea, iar ce i-as face depaseste cu mult limita legii si a omeniei. Eu am fost debarcat de la «X Factor» ca am ironizat un homosexual, dar dupa ce ai facut satanisti niste copii care au ars de vii intr-un club, mai meriti sa ramai la TV?”, a declarat rapperul pentru Ziarul Ring.

 

Schimbarea ei din juriul de la ”Te cunosc de undeva!” ar urma să se facă din sezonul viitor, scrie wowbiz.ro.

Comentarii Facebook