O româncă și-a văzut laptop-ul furat la vânzare pe Olx. Ce a urmat este incredibil

 

O constănţeancă și-a găsit laptopul furat pe un site de anunțuri, scos la vânzare. 

 

Laptopul a fost furat din parcarea unui hypermarket, în luna noiembrie 2014, când un autoturism a fost spart. Laptopul era lovit într-un colţ, iar femeia l-a identificat rapid pe Olx și a mers la Poliţie. Anchetatorii au localizat rapid vânzătorul, dar acasă la acesta se afla o persoană care cumpărase laptopul şi voia să-l vândă mai departe, scrie romaniatv.net.

 

Un afacerist constănţean a relatat tot cazul pe Facebook. ”Iată un alt exemplu de viaţă care demonstrează că unele lucruri sau fapte care te întristează cândva pot deveni ulterior o mare bucurie. Aşadar, acum câteva luni o foarte bună prietenă, într-un schimb intens de idei, şi-a scăpat laptop-ul pe jos, îndoindu-i carcasa. Un Macbook Air superb cu carcasă de aluminiu. Evident, tristeţe mare pe care numai ea ştie cum a gestionat-o încât să nu se observe supărarea cauzată. Aceleiaşi prietene, ieri (miercuri, 5 noiembrie – n.r.) i-a fost furată geanta cu tot cu laptop, fix din parcare de la Kaufland Constanţa.

 

Astăzi (joi – 6 noiembrie), pe olx.ro, apare un anunţ de vânzare a laptop-ului în cauză, vânzătorul având cinstea să anunţe că laptop-ul este uşor lovit într-un colţ. Graţie Poliţiei române, Secţia III Poliţie, un echipaj a acţionat prompt şi da, a recuperat bunul care îi aparţinea amicei mele. Preţul pe care îl solicita era de 2.500 ron”, a scris acesta pe Facebook.

 

Hoțul este Ismail Menderiş, de 16 ani, cu multe furturi la activ și chiar și comercializare de droguri. Acum, tânărul este în arest.

Comentarii Facebook