O cunoscută prezentatoare TV renunță la ȘTIRI: ”Pur si simplu ma arunc in gol”

 

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România renunță la televiziune. 

 

Melania Medeleanu pleacă de la Prima TV și renunță la cariera de 22 de ani de presă. Vedeta se va implica proiectului umanitar MagiCAMP.

 

Uneori pur si simplu ma arunc in gol. N-am asigurare, nu stiu cat fac pana jos si daca ajung intreaga dar stiu sigur ca intreaga n-as fi daca nu mi-as asculta inima. Si inima mea zice azi ca MagiCAMP are nevoie de mine. (sau poate eu de MagiCAMP). Si mai spune ca provocarile profesionale care ma asteapta in perioada imediat urmatoare sunt, pe cat de dificile, pe atat de necesare ca sa cresc”, a scris Melania Medeleanu pe reţeaua de socializare.

 

Mi-am petrecut 22 de ani in fata camerelor de luat vederi. De acolo v-am povestit si bune si rele. V-am salutat la sosire si mi-am dorit de fiecare data sa fiu o gazda buna, asa incat sa ramaneti cu mine pana la sfarsit. N-o sa va mai urez ”O seara fara cusur!”, dar va asigur ca gandurile mele bune se vor indrepta adesea spre voi si ca de fiecare data va fi cu dor si cu recunostinta. Ma despart azi si de o echipa care mi-a dat foarte mult si careia ii raman datoare. Am gasit la Prima TV oameni calzi si intelegatori. Le multumesc pentru tot ce mi-au daruit, chiar si atunci cand n-as spune ca meritam.

 

Pentru o vreme o sa fiu hai hui - o sa rad si o sa plang cu copiii mei din MagiCAMP, o sa lupt pentru cauze in care cred, o sa ma bucur sa fiu parte din ce-i face pe oameni mai buni - fie ca e vorba despre cursuri sau proiecte sociale si o sa las Universul sa se joace cu viata mea cum stie mai bine. (...) Ramaneti sanatosi! A! Si mergeti la vot in toamna!”, a adăugat ea.

 

Comentarii Facebook