Monica Tatoiu acuzată de instigare la crime în masă. Vezi cine face acuzațiile


Un imens scandal a început recent între Monica Tatoiu și președintele Centrului Creștin al Romilor, Daniel Cioabă, în urma unor declarații făcute de către femeia de afaceri.

Romii din Timişoara stau cu frica în sân că le vor fi incendiate casele şi că vor fi omorâţi din cauza Monicăi Tatoiu, susţine preşedintele Centrului Creştin al Romilor (CCR), Daniel Cioabă, care mâine va face o plângere penală împotriva ei la Poliţia Municipiului Sibiu, scrie Ziarul Ring.

"Zicea că deja ea şi cu cei pe care îi reprezintă nu mai suportă şi că vor lua măsuri ca în Ungaria, să dea foc la ţigani în case, să ne omoare. Oamenilor din comunităţi, mai ales din Timişoara, deja le e frică să-şi trimită copiii la şcoală, am primit mesaje că se simt ameninţaţi", a declarat liderul CCR, care vrea să o reclame pentru că "îndeamnă populaţia majoritară la comiterea de crime în masă împotriva membrilor comunităţii rome".

Monica Tatoiu respinge însă acuzațiile pe care Daniel Cioabă i le aduce.

"Era vorba despre politici administrative în context, dar domnia sa nu vorbeşte corect româneşte şi a interpretat greşit. Eu lupt pentru înlăturarea prin educaţie a sclaviei romilor în faţa şefilor lor care au mâncat toţi banii alocaţi de Comunitatea Europeană, Fundaţia Soros şi România ONG-urilor conduse de aceşti lideri. Ce s-a întâmplat cu aproape 200 de milioane de euro?! Au dispărut în neant, iar romii o duc mai rău decât acum 23 de ani! N-am nimic cu romii, dimpotrivă, voi creştina o fetiţă de etnie chiar la Sibiu", a spus Monica Tatoiu.

Comentarii Facebook