Monica Gabor stârneşte scandal în familia lui Michael Jackson


Relaţia apropiată dintre Monica Gabor şi Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, se pare că a dat naştere unui scandal mare în familie.

Katherina, bunica şi tutorele fetei, este de părere că anturajul din care face parte şi românca, îi strică nepoata.

În urmă cu o lună, la lansarea băuturii energizante a iubitului ei, Mr. Pink, Monica Gabor a avut parte de un moment de glorie când a apărut în compania celei mai cunoscute familii din America: Jackson. LaToya Jackson, sora lui Michael, şi cei trei copii ai megastarului, Prince Michael (15 ani), Paris (14 ani) şi Blanket (10 ani), i-au stat atunci alături Monicăi, potrivit Libertatea.

Monica s-a lăudat după eveniment că ea şi Paris au rămas prietene. Doar că acestă prietenie se pare că i-a creat mari probleme fiicei lui Michael, pentru că bunica sa a făcut o criză de nervi când a văzut imaginile în care nepoţii ei apar langă nişte persoane complet necunoscute. Se pare că Paris a avut de suferit din cauza ţinutei nepotrivite pentru vârsta ei şi a machiajului prea strident. "Când a văzut-o pe Paris la acel eveniment, îmbrăcată şi machiată nepotrivit pentru o adolescentă şi alături de nişte oameni complet străini, Katherine a luat-o razna. I-a reproşat fetei că are prieteni care o influenţează negativ. I-a spus ceva de genul: < Anturajul ăsta te strică > ", a povestit un apropiat al familiei.


Comentarii Facebook