Mircea Badea iese la atac după ce Turcescu a recunoscut că este ofițer sub acoperire: ”Porcul face un joc”



Dezvăluirea lui Robert Turcescu despre faptul că este locotenent-colones sub acoperire a stârnit un atac furios al lui Mircea Badea, care a răbufnit la adresa realizatorului TV de la B1.

Badea l-a caracterizat pe ”rivalul” său în termeni foarte duri după mărturisirea făcută.

"Faptul că Robert Turcescu este un porc... am stabilit de foarte mult timp încoace. Este indubitabil: Robert Turcescu este porc. Nimic nou. Acum că porcul face un joc este limpede. Este foarte clar. Ce fel de joc este acesta? Pentru a nu-l amplifica... eu spun să rămânem circumspecți. Repet: în aceste momente se produce un joc. Nu mi-e clar ce fel de joc. Oricum... Robert Turcescu rămâne un porc. În acest moment, niște instituții ale statului de drept au o mare problemă", a spus Mircea Badea în "pasa" dintre "Sinteza Zilei" şi emisiunea sa, "În gura presei", potrivit DC News.

"Robert Turcescu a acționat la ordin. Repet: jocul acesta este foarte bizar. Sunt multe elemente complicate. Vom comenta mâine mai pe larg această mocirlă a prefăcătoriei în care se scaldă niște tărâturi care pretind a fi forme de viață umane. Îmi este foarte scârbă", a adăugat Mircea Badea în emisiunea "În gura presei".

Comentarii Facebook