Minunea de la deshumarea părintelui Calciu! Trupul i s-a mumificat așa cum a prezis el - FOTO ȘOCANT

 

O serie de fotografii cu trupul parintelui Calciu, deshumat anul trecut, conform testamentului sau, arată că trupul s-a mumificat așa cum a prezis el.

 

Preotul Gheorghe Calciu a murit in 2006, in SUA, dar a fost înmormantat la Mănăstirea Petru Voda din Neamt

 

În testament, parintele Gheorghe Calciu a cerut să fie deshumat la șapte ani de la moartea sa.

 

Diavolul s-ar putea folosi de mitologia populara spre a impiedica putrezirea trupului meu. Daca peste ani, trupul meu va fi dezgropat si va fi neputrezit, preotii sa citeasca peste el rugaciuni de desfacere a blestemului, ca trupul sa se risipeasca in cele din care a fost alcatuit, ca nu de la Dumnezeu se va fi facut minunea aceasta, ci din inselarea celui rau. Sa fie legați preotii care m-au vazut sa nu vorbeasca niciodata despre aceasta minune falsa si trupul pus intr-o alta groapa spre a fi uitat pentru totdeauna”, a scris părintele Calciu în 2006, de pe patul de moarte, într-o scrisoare trimisa lui Iustin Parvu.

 

Totul s-a făcut în secret, iar conducerea mănăstirii a precizat că deshumarea a fost facuta de patru calugari, care au dat dovada de exces de zel. Fiul părintelui Calciu a amenințat cu justiția, iar trupul a fost reînhumat.

 

O serie de fotografii realizate în perioada în care trupul părintelui Calciu a stat deshumat și a fost ținut într-o chilie a mănăstirii au apărut pe apologeticum.ro.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook