National/International

Ministrul Transporturilor: Lipsa autostrăzilor din România ”nu poate fi pusă în seama autorităţilor”

   

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat că lipsa autostrăzilor nu este vina autorităților.

 

Am făcut un proiect de reorganizare a companiei de drumuri, am aprobat săptămana trecută un proiect de organizare a unei antreprize de lucrări care să poată prelua diverse şantiere abandonate din diverse motive. În acest fel poate mai scurtăm din timpii care se pierd acolo unde proiectele nu înregistrează succes”, a declarat Lucian Şova, în deschiderea unei conferinţe pe teme de infrastructură organizată de revista Capital.

 

Ministrul Transporturilor a precizat că lipsa autostrăzilor din România ”nu poate fi pusă în seama autorităţilor”, problema fiind ”termenele mari şi de contestaţiile frecvente depuse în cazul licitaţiilor”.

 

Vreau să fiu un ministru al zilei de azi, un ministru care să creeze bazele unei activităţi mai eficiente în viitor, nu-mi fac iluzii că voi avea şansa să parcurg întreg procesul, dar vreau să las urme pentru ceea ce vreau sa fac astăzi”, a spus Lucian Şova.

26-3-2018, 15:53
32 vizualizări
2 comentarii
Comunisti tupeisti!27-3-2018, 1:57
Asta este cel mai tupeist ministru al transporturilor pe care l-a avut Romania, cu ce fata si atitudine de impertinent raspunde in doi peri la absolut orice intrebare pusa de presa! Ce raspunsuri are!
Vorbeste comunistul de scutarea timpilor dar are 4o de km intre Turda si Aiud gata, buni de circulat pe care ii tine inchisi de luni de zile pe motive de rahat, ca iluminatul nu e cu becuri cu led, ca nu sunt gata baile si dusurile din parcari, cand motivul evident era ca nu dorea sa atribuie contract de deszapezire pe sezonul ce a trecut! Comunisti ordinari, de era autostrada Bucuresti Alexandria o inaugurau si daca n-avea montati parapetii numai sa se laude sultanul cu mustata cu ce-a facut el pentru judetul lui! Asa daca e pe-aici prin Ardeal... ne tin de fraieri imputitii!!!
Alex26-3-2018, 16:02
DACĂ AUTORITĂȚILE DIN ROMÂNIA NU SUNT DE VINĂ PENTRU LIPSA AUTOSTRĂZILOR, A DRUMURILOR MODERNE SAU A INFRASTRUCTURII C.F.R, ATUNCI SIGUR TANTI LINA DE LA APROZARUL DE PE STR.IZLAZULUI DIN MĂNĂȘTUR ESTE DE VINĂ.

Cele mai citite ştiri din National/International

314 vizualizări
16-7-2018, 17:04
Prima imagine cu noua Dacia Sandero: ”Va fi starul anului 2019”» Vezi tot
259 vizualizări
16-7-2018, 15:38
Școala începe mai devreme. Se renunță la data de 15 septembrie» Vezi tot
117 vizualizări
16-7-2018, 16:59
Anunțul de la METEO - Cât timp mai plouă» Vezi tot
88 vizualizări
12-7-2018, 16:10
Mai multe vedete, între care şi Oreste Teodorescu, audiate într-un dosar de trafic de droguri» Vezi tot
52 vizualizări
29-6-2016, 16:08
Klaus Iohannis a trăit un moment PENIBIL la Consiliul European - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?